Om Snagge

14591298051_14abf02297_o

Jag är, i dag den 4 augusti 2014, en 26-årig journalist från Göteborg. Jag spelar roller derby med Gothenburg Roller Derby och gillar gulliga djur. Jag arbetar på Kungsbacka-Posten i två veckor till, innan jag åker till Stockholm för att arbeta på P1 Debatt över valet.

När det är över den sista september MÅSTE jag göra något som är kul och bara för min egen skull, annars går jag under. Därför planerar jag Vulvo Amazons under bara resa. Den börjar den 5 oktober 2014 och slutar förmodligen kring jul. Men om sanningen ska fram vet jag inte vad som händer med mitt liv efter jul, så resan kanske aldrig slutar.

Planen är i alla fall att åka till USA, spela roller derby och soffsurfa. Planen är också att driva en mycket framgångsrik blogg om det.

Den här bloggen har funnits sedan 2009, i flera år har den legat nere och gömd för allmänheten. Nu har jag öppnat den igen, men kvar finns en massa gammalt groll som jag tänker låta ligga kvar. För hela livet är ju ändå en enda lång resa till den man är nu. Lol.

Förra året drev jag en annan blogg som dokumenterade att jag var tvungen att använda alla kläder jag ägde – minst ett nytt plagg om dagen. Resultatet finns här.

(På bilden, som Morgan Borén har tagit på SM i roller derby 2014,  är det jag som är den grönsvarta.)

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skatin' USA

%d bloggare gillar detta: